Най-добрият български тенисист Григор Димитров трудно сдържаше емоциите си след загубата

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров трудно сдържаше емоциите си след загубата
Коментари Харесай

Емоционалният Григор Димитров: Достигането до финала значи повече за мен, отколкото предполагате

Най-добрият български тенисист Григор Димитров мъчно сдържаше страстите си след загубата на финала на Мастърса в Париж от международния №1 Новак Джокович. Веднага след края на срещата камерите уловиха сълзите в очите на Гришо, като в този сложен миг нашето момче получи поддръжка не от кого и да е, а от самия Джокович. За церемонията по награждаване въпреки всичко първата ни ракета откри сили да се усмихне и показа, че за него този край значи доста повече, в сравнение с публиката допуска.

" Благодаря за поддръжката на публиката. Последните три месеца бяха влакче на ужасите за мен. Достигането до финала значи повече за мен, в сравнение с допускате ", съобщи Димитров

Григор поздрави още и първенеца Джокович и изрази задоволството си от сполучливия завършек на сезон 2023.

" Нямам думи, с които да опиша Новак. Поздравявам го, както и целия му екип. Тази година беше необикновено странствуване за мен и съм удовлетворен, че приключвам позитивно. Благодаря на уредниците на шампионата. Невероятно е, че можем да играем на този корт. Трудно ми е да намеря думи, с които да изразя благодарността си към всички ", приключи Григор Димитров.

Инфо: Българска национална телевизия

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР